Brandanalyse / Brandkonsulenten / Sparring / Design / Om Marketing Extended / Kontakt
Marketing Extended
Brandkonsulenten
Målret dit brand
Marketing support
Brand kommunikation
Konceptudvikling

Konceptudvikling

Marketing Extended skaber strategisk marketing koncepter, der appellerer til hjertet, sikrer den røde tråd i din markedsføring og som involverer og engagerer din målgruppe.

Fælles for vores koncepter og idéer er, at vi gør vores ypperste for at forstå præcis din forretning, dit marked og dine kunder, så de navne, koncepter og løsninger vi præsenterer, altid forener dine forretningsmål med din målgruppes behov. Således vil virksomhedens kerneværdier entydigt opfattes, når målgruppen oplever konceptet.
 
For os handler strategi og konceptudvikling om at opdage nye potentialer, få mere konkurrencekraft og stærkere sammenhængskraft og blande strategi, kreativitet og viden sammen for at opnå gode resultater.
 
Vi anser koncepter, som en strategisk og kreativ platform, der skal sikre den røde tråd i forskellige medier uden at miste fokus.
 
Vores koncepter har konkurrencekraft og succeskriterier, er nemme at implementere og kommunikere og ofte helt enkle. Vi sikrer den røde tråd hele vejen gennem konceptet og din virksomheds identitet og binder design og grafik sammen, så de sender de rigtige signaler.
 
Marketing Extended – Vi får dig til at stå frem i mængden.