Brandanalyse / Brandkonsulenten / Sparring / Design / Om Marketing Extended / Kontakt
Marketing Extended
Brandkonsulenten
Målret dit brand
Marketing support
Brand kommunikation
Konceptudvikling

Brand kommunikation

Kan din brand kommunikation trænge igennem til målgruppen? Sæt dit brand i centrum for din strategi og skab en brand essens, der har substans og konkurrencekraft.

Sæt dit brand i centrum for din strategi, således at dit brand og din markedsføring understøtter din virksomheds visioner og mission. Dermed skaber du et stærkt brand, der er ægte og som har substans og konkurrencekraft. Start en proces, hvor du får det beskrevet. Branding sker ikke af sig selv!

Marketing Extended arbejder tæt sammen med dig for at videreudvikle dit brand. Vi guider vi dig hen imod et målrettet koncept og værdigrundlag for dit brand og skaber dit brandhjul og brand essensen, som bliver omdrejningspunktet for dine nøglebudskaber, logo, slogan og corporate identity. Således skabes der en klar sammenhæng mellem din vision, dit brand og din markedsføring.

Kunder, der har arbejdet med os kender fordelene ved at arbejde med en sammenhængende branding-proces fremfor blot at vælge et brandnavn, designe et logo eller udvikle et reklameslogan.

Kontakt os for en uforpligtende samtale!